måndag 28 april 2008

mer bilder...






Nu ska jag surfa lite och sen sova... är trött men inte sömnig, hatar den kombinationen, brukar bli att jag ligger och vrider och vänder mig... Go natt, om en stund!:-)
















ny vecka..

Oj vad fort en vecka flög iväg, vet inte vad som hände riktigt...:-) har varit så varmt och soligt så man har ju mest velat vara ute hela tiden. passad på att vara uppe hos mamma och pappa lite också. Jag och Stella sov över dr i helgen, lördag till söndag. Sedan var vi och tittade på Stellas nya lilla kusin som då var en vecka gammal... såå söt. Välkommen till världen Theo, ska bli så kul att se dig växa upp!!

Så var det måndag och dags att börja en praktikperiod på tre veckor. Känns faktiskt riktigt kul, dock blir det mycket att göra undertiden både i skolan och på fritiden men det känns inte jobbigt. Vet inte vad det är med mig, känner min väldigt positiv, måste var det fina vårvädret, 21 grader idag i Göteborg!!


Här kommer mitt altrade bidrag till Stellas Dt-tävling. Ett album med 16 (?) sidor i som jag har gjort utifrån måtten ca 20*30 cm om jag minns rätt. Jättekul att göra, och jag blev nöjd med resultatet och mottagarna blev glad.:-)


onsdag 23 april 2008

lite snabbt innna det e dags att sova..:-)

tänkte blogga en lo snabbt innan jag ska sova... jag gjorde den här till en skisstävling på stella.nu, temat var vår och man skulle ha minst två mönstrade papper och scrappa efter en skiss. såhär blev min lo. blev själv riktigt nöjd! om man får säga så i jantesverige..!?:-)


har lite mer att visa så jag tar kanske en paus i pluggandet och bloggar lite nytt... Dugga i skolan på fredag så nu måste pluggas, inte som e dag, gå i stan med stella och min mamma..:-) men det måste man få göra ibland spec. nu när det e så fint väder... men det var ju typ omöjligt att gå och titta med en sån liten skit som stella:-) ska ur vagnen och gå själv och då sticker hon iväg utan att vända sig om. säger man till henne så skrattar hon bara... mmm underbart med snart två åringar...:-) ska snart sova nu så jag säger go natt för idag!!:-)

måndag 21 april 2008

bidrag till stellas skisstävling.

här kommer tre LO's som jag gjorde till stellas skisstävling.http://www.stellas.se/new/index.php



Dags att plugga igen efter den lilla pausen... blä, vill inte...:-(

torsdag 17 april 2008

funkar det tro??

den första är gjord efter skissen och de andra var valfria som speglade ens stil att scrappa. altrade även ett minialbum, men det bloggar jag en annan dag.

lo's jag skickade in till stellas

nu är det ju avgjort vem som blev stella.se nya dt. Det var den här tjejen som vann: http://missmian.blogspot.com/ ett super val tycker jag. hon skapar alltid så fint och "modigt":-)

här kommer iaf. de lo's som jag skickade in.

hmm verkar inte funka att infoga bilder....*klurar*

onsdag 16 april 2008

hahaha

Sanningen om att vara mamma...hahaha

Dina kläder:
Första barnet: Du börjar ha mammakläder så fort din gynekolog berättar att du är gravid. Andra barnet: Du har dina vanliga kläder så länge som möjligt.
Tredje barnet: Dina vanliga kläder ÄR dina mammakläder.

Barnets namn:
Första barnet: Du lusläser alla namnbäcker som finns och övar på uttal och olika stavningskombinationer på alla dina favoritnamn.
Andra barnet: Någon måste väl döpa sitt barn efter faster Agda, eller hur? Det kan lika gärna vara du.
Tredje barnet: Du slår upp en bok, blundar och pekar och tittar efter vad fingret pekar på. Carl-Rutger? Det får duga...

Förberedelser inför förlossningen
Första barnet: Du övar på andningen regelbundet.
Andra barnet: Du orkar inte öva eftersom du kommer ihåg att förra gången så gjorde det absolut ingen skillnad alls med den där andningen.
Tredje barnet: Du ber om bedövning i åttonde månaden.

Barnets kläder
Första barnet: Du förtvättar din nyföddes kläder, ordnar dem systematiskt efter färgerna och viker dem fint i babyns egna lilla byrå.
Andra barnet: Du kollar kläderna för att se om de är rena, men slänger bara de med de mörkaste, mest synliga fläckarna.
Tredje barnet: Varför skulle inte pojkar också kunna ha rosa kläder?!

Saker att oroa sig för
Första barnet: Vid minsta lilla tecken på att allt inte är som det ska - ett kort skrik eller vad som helst - så plockar du upp babyn.
Andra barnet: Du plockar upp babyn först när dess skrikande blir så högljutt att det kan väcka din förstfödda.
Tredje barnet: Du lär din treåring hur man vrider upp mekaniska leksaker.

Aktiviteter
Första barnet: Du tar med din baby till babygymnastik, babysim och sagoläsning för babyn. Andra barnet: Du tar med din baby till babygymnastik.
Tredje barnet: Du tar med din baby till affären och kemtvätten.

Att gå ut
Första barnet: Första gången lämnar barnet hemma med barnvakt så ringer du hem fem gånger.
Andra barnet: Precis innan du går ut genom dörren så kommer du på att du kanske skulle lämna ett telefonnummer där du kan nås.
Tredje barnet: Du säger till barnvakten att bara ringa om hon ser blod.

Hemma
Första barnet: Du tillbringar större delen av dagen med att bara titta på babyn.
Andra barnet: Du tillbringar en del av dagen med att se till så att ditt äldre barn inte kväver, knuffar eller slår babyn.
Tredje barnet: Du tillbringar en liten del av varje dag med att gömma dig från barnen

tisdag 15 april 2008

papp&scrap

Har gjort ett bidrag till pappochscraps tävling (http://pappochscrap.blogg.se/), temat var VÅR och kraven var akrylfärg och häftklamrar. Bilderna är på min tjej från förra våren, en underbar vårdag i maj så vi var i trädgårdsföreningen och stella fick leka i sandlådan... hon var såå lycklig!!

måndag 14 april 2008

lilla handarbetsboden

tänkte lägga upp min LO som jag gjorde till lilla handarbetsbodens lifttävling. http://lillahandarbetsboden.se/default.asp?page=41 superfin LO att lifta så min LO blev mycket likt orginalet, vilket inte gör något då jag tyckte supermycket om det:-D

så gulligt att se när min lillatjej med största koncentration måla de ägg som jag först blåst ur innehållet. första ägget lyckades hon göra sönder men sen när hon fattade hur det funkade så var hon sååå försiktig. fick slita henne från målandet då hon hade kunnat hålla på hur länge som helst..:-D

vackrast i världen??


måste bara lägga upp en bild på det finaste jag någonsin har sett:-D

just nu!

En LO jag gjorde om stella så som hon är (var) just nu... Blev sådär nöjd, gillar upplägget och färgerna men min text jag skrev blev lite kladdig..:-( jaja är ändå så viktigt med sådan här LO's tycker jag, man glömmer såååå fort. när jag tittar på lite anteckningar, som jag för alldelles för sällan, blir jag så förvånad att det någonsin har varit så som jag skrivit då...


Jag har censurerat lite då min kära dotter dagen till ära valde endast mockasiner som klädsel.:-)

vill scrappa en har inte tid......*gråter* hoppas få en ledig stund ikväll eller imån.

torsdag 10 april 2008

nu e det dags för helg!

tar ledigt imån, stella och jag tänker ta en mysdag med god vänner och deras barn. det är lyxen med att vara student men kan flexa lite som man känner ett behov av:-)

tänkte blogge en LO som är en CASE av någon som jag inte minns vem, sorry, underbar orginal lo iaf. på min ser texten helt sne ut men det ser konstigt nog inte ut så på riktigt...

ojojoj vad sne den ser ut här i bloggen... ni får strunta i det, ser helt annorlunda ut i verkligheten. men det är ju kul med bilder här i bloggen så man tager vad man haver..:-D

onsdag 9 april 2008

!!!!!!!

är du drabbad??

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=857&a=413186

fan vad det här suger!!

skapas i det tysta.:-)

här skapas det en del men är för tillfället för lat att fota och fixa dem. men det kommer inom en snar framtid om det är någon här och läser som undrar..:-) stella är så go just nu, gott humör, busig och somnat och sovit hela natten helt själv i sin säng två nätter i rad!!:-)

måndag 7 april 2008

dt-ansökan

Sökte till dt på metalimo, blev inte utvald vilket jag inte heller hade räknat med... men oj så kul det hade varit..:-) här är en av de lo's jag valde att skicka in.

sökte också till pappersbiten.se och inte heller där funkade det..:-( här är min tre lo's jag gjorde dit.


grattis till de otroligt duktiga tjejerna som blev utvalda den här gången... håller dock tummarna för att det blir min tur någon gång i framtiden, hade varit en så ku utmaning.

måste bara säga också att jag har världens goaste unge!!!mammas hjärta!!!;-)

torsdag 3 april 2008

scrapbookbutiken

tänkte visa den lo'n jag gjorde efter en skiss av Hanna/Fnyz som har scrapbookbutiken.se hade skapat för en skisstävling.


ser nu att den ser lite oproppotionelig (hur stavas det??) ut, tycker inte man upplever det så i verkligenheten men det är ju som det är med avfotning, svårt att få det bra..:-(

onsdag 2 april 2008

lite nytt..

tänkte visa ett på enkla lo's som blev gjorda i påskhelgen... finns ett par till men jag sprider ut dem lite för att det ska hända något i bloggen. :-) båda de här LO är enkla och gjorde mer för det är kul att få med korten abumet..:-) utetjej? är inspirerade av en LO som yvonne hade gjort för magdas.se som gäst-dt tycker hon är sååå grym, inte alls min stil när jag själv scrappar men såå fint att titta på...:-)


Den här en lo "bara för att"...


go natt, nu e det dags för sängen!!

//sofia