torsdag 30 oktober 2008

Kan inte fatta...:)

Det känns sååå konstigt, idag hade jag min opponering/examination i Svenska kursen, jag klarade det, 200 % fart på studierna. SÅååååååå underbart!!! Jag och min underbara vän Alexandra som också har läst som mig gick ut och firade med "lyx"lunch på en medhelhavsresturang, FAN VAD VI É BRA...:) har ett par saker jag ska lägga till innan jag skickar min slutgilltiga version av arbete men vi snackar en kvarts jobb, sen blir det bara vanlig studietakt på heltid, känns som semester...:) Ska plugga imån på fm men sen ska vi ta tidig helg och träffa lite olika vänner under dagen och sen på kvällen när lillskruttan har somnat så ska jag ägna tid åt CC hos stellas.se... är helt tom nu, såååå skönt!! ville bara dela med mig lite av min lättnad och glädje!!:)

Måste visa ett foto på min "pyttlande" dotter (=pysslande), det blir nog en liten scrappare av henne..:)
sen tänkte jag visa en LO som jag gjorde och skickade in till liften som var med i den här nr. av srapbooking m.m. den kom inte med. MEN jag hade med en LO på skissen, en dubbel som heter Julafton2007....:) Den här handlar om min dotters kärlek för paketen som kom vis 2 årsfirandet.

måndag 27 oktober 2008

brunkullans...

Jag tänkte jag kunde visa en LO till när jag nu satt här på kvällen. e så seg nu när jag kan vara det i och med att svenska arbetet är inskicka..Tjohoo... ska surfa lite och sen sova tror jag..:) Den här LO:n är iaf till brunkullans 1 års tävling som de hade på sitt forum http://www.brunkullan.forum24.se/brunkullan-about243.html man skulle inspireras av en bild som de har som logga på stratsidan på deras webshop & blogg. Här är min tolkning:

Avfotningen blev in så bra tyvärr... men ni ser nog iaf.:) Handlar om min dotters ordexplosion, hon pratar hål i huvudet på oss, men det är bara kul...:) Blev nöjd, gillar spec. att jag tog mig tid att klippa ut fjärilna, något som satt långt inne..:) men som sagt avfotningen blev inget bra och det gör tyvärr inte LO:n rättvisa...

Vill scrappa nu men blä orkar bara inte, plus att jag fryser om händerna..;)

söndag 26 oktober 2008

det blev två till CC:n

Lite sent kommer de två LO:sen som jag gjorde till CC på Svensk Scrapbooking, http://www.svenskscrapbooking.se/forum/index.php. Den översta var att till en utmaning där man fick lifta valfritt alster från gallerit och den andra skulle inspireras av de fyra elementen, vind, vatten, luft och jord.
nu ska jag titta på film..:)

onsdag 22 oktober 2008

bättre dag idag..

Oj vad jag var låg igår, känns bättre idag, en redovisning, ett jobbigt samtal, två böcker avhandlade på litteraturseminarie och skrivit nästan två sidor som faktiskt känns någorlunda bra till mitt arbete. skönt att checka av och se hur lista krymper hela tiden...
Lägger upp en LO som jag har borderat på (rosa cirkeln) som var en tävling på http://scrapaddicted.blogg.se/ handlar mig och min underbara vän Daniela, tack för att du finns!! har varit bästa vänner sen vi var ca. 13 år och under många år delade vi allt, timmar i telefonen och dagar och nätter, vad skulle jag gjort utan henne...??:)

blommor, basicgrey, bling, biljetter = 4 B:n som allt kommer tillbaka, allt jag gör blir ju så likt varandra ... blä, fast just den här gillar jag själv, bokstäverna i rubriken är sååå snygga, dreglade länge i när jag såg de på andras alster innan jag hade dem i min ägo...:)

Nu ger jag upp plugget för idag tror jag och skickar hem min underbara mamma som är barnvakt och ska försöka vara lite förälder innan jag och dottern däckar i säng för natten.

tisdag 21 oktober 2008

gråter...

har sååå mycket att göra att det känns hopplöst, nu har tårarna tagit sitt språng till mig. piss dag där jag bokstavligen inte har haft en paus mellan 6.40-20.10, spårvagen, nejnej där skrevs att göra listor och ringdes olika samtal matpaus, nej femton minuter på en lektion som vi skulle diskutera under. sluttampen på de två kursernas gemensam tid, fannnn vad jag är stressade. men nu satt jag mig och ska ta en minblogg runda för att försöka varva ner, blir inget bra av det jag gör just nu iaf. Här är iaf. något för er som tittar in regelbundet, för ni är väl några stycken??:-D Det här är den första LO till pysselpassions IDOL tävling som ni hittar här: http://pysselpassion.blogspot.com/ blev väl sådär nöjd, dold journaling på tagen som handlar om att våga tro till sig själv och att det här är mitt liv och mina beslut och att det är viktigt att vara stolt över dem och sig själv. Visst är det en underbart glittrig blomswirl... ME LIKE!!
som ni kanske märker så har jag förälskat mig i BasicGreys serie Ambrosia, sååå snygg...

lördag 18 oktober 2008

livet är en fest..??

Har en piss helg, p.g.a. många olika anledningar men migränen som gör att jag har legat i sängen är ju ingen liten faktor. saknar stella sååå mycket idag, brukar inte gör det så farligt när hon är hos min pappa men idag så hade jag bara velar krama på henne...:( men jag tänkte jag kunde muntra upp mig lite med en LO om att livet är en fest... även om det inte känns så jämt så visst kan det vara så ibland, tänkte påminna mig lite..:) den är gjord till den här utmaningen: http://www.brunkullan.forum24.se/brunkullan-about204.html den blev LO nr. till BoM projektet. har en del LO's till jag kan blogga men jag sprider nog ut dem lite istället för att tjofa in alla nu.

tisdag 14 oktober 2008

kvällens alster...

Dök ner i scrappsakerna efter jag satt här, tänkte jag skulle göra en LO till oktobertävlingen hos papposcrap, supersnygg skiss. gjorde dock om den till ett foto istället för två. i och med att tävlingen går ut imån och jag ska på praktik och inte vet hur mycket tid jag har imån så fick jag fota på kvällen=typ omöjligt, så det blev inte direkt ett fint foto. jättemysiga höstfärger på riktigt så ni får väl föreställa er..:)
titta in i deras blogg om du inte har gjort det, kanske är ledig imån och hinner göra ett bidrag?? http://pappochscrap.blogg.se/ GO NATT!!

En till stellas

Vad bloggen krånglar men nu verkar det ju funka att få upp bilder så det är väl dags för en lite uppdatering..:) den har gjorde jag till höstmixens tävling på http://www.stellas.se den är till liften, det var ett super fint alster så gå gärna in och titta på den..:) Är min först LO till min BoM som nu har på börjats, såå kul, har gjort ett par till efteråt och de kommer upp här i bloggen allt eftersom... den här gjorde jag på scrappkvällen som jag hade tillsammans med min undebrara vän kristina http://kristinasrum.blogspot.com/, sååå kul att skapa med ditt sällskap..:) ska sätta mig och och scrappa lite nu, har ju inget sällskap så det blir nog glass och en ljudbok att lyssna på, inte helt fel det heller...:)

torsdag 9 oktober 2008

ute på praktik...

är ju fullt upp i skolan nu när jag läser 200% men helt ofattbart är att det bara är tre veckor kvar (plus två praktik dagar) tills svenskan är färdig och jag fixar kursen..:) tiden har rusat iväg och nu har jag gjort 2/3 av kursen. kommer ju kännas som värsta semestern när det bara blir 100% studier ju..:) är ute på praktik ett par dagar den här veckan och ett par nästa vecka, var riktigt kul att komma ut idag, känner hur jag längtar ut till att få börja jobba och ha min egen klass och med allt det innebär..

Tänkte jag kunde blogga en LO som jag gjorde för ett tag sedan till en tävling där man skulle använda band på LO'n http://scrapduons.blogspot.com/ blev tyvärr lite trist men jaja så är det ibland, bor man i Göteborg måste ju spårvagnsåkandet dokumenteras ju..:)

har på börjat min BoM så det känns såå kul att scrappa, blir ju lite nytt på något sätt. blir nog ett resealbum snart också, vi åker ju ändå en del... tyvärr brister ju det i tid och ork med scrappandet, skulle ju vilja sitta varje dag men så här på kvällen när stella har somnat så blir det datorn och tv:n som gäller, är otroligt hösttrött... snart dags att sova..:)

tisdag 7 oktober 2008

knappar för pysselparadiset.

tänkte jag kunde visa de här LO'n och kortet jag gjorde med knappar som jag fick av pysselparadiset (där jag får var gäst-dt*ler*) jag fick grå/svarta knappar och ni hittar den i deras shop och i bloggen så ser ni vad de andra tjejerna skapade; http://pysselparadiset.blogg.se/

Drog fram ett gammalt basic grey papper som har legat i gömmorna sen dag ett i min scrapkarriär, har alltid tyckt det var så fint med fågeln men har aldrig riktigt vetat vad jag ska gör med det men nu var det dags... aldrig slänga, man vet aldrig när man behöver det...:-)

jag vann....:-)

Tjooooooohoooo jag vann med LO'n i inlägget under, mycket glad här hemma...:-)

onsdag 1 oktober 2008

min prinsessa..:)

En färgglad LO om min prinsessa, har lite info på tagen om hur "fiiiin" hon tycker hon är när hon spökar ut sig i allehanda hårband, toftasar, armband och halsband. visst e hon en prinsessa men mest är hon en busunge..:-) mår lite bättre nu, men illamåndet har gått över till huvudvärk, hellre det iaf. känns som jag varit sjuk hela hösten... här iaf. LO'n, färgutmaning *rosa*lime*turkos*gul här hos hildasrum... http://www.hildasrum.blogspot.com/