fredag 30 april 2010

Liftat Lisa

Jag har skapat en Lo som jag har liftat av en supersnygg LO som Lisa (dt-medlem hos scrapperiet). Det var deras tävling i april och HÄR hittar Ni orginalet och nedan ser Ni min tolkning.
Jag har liftat färgerna och att har ett papper med något annat än en rak kant. Sedan är det uppläget i stort som jar har liftat men jag har byt plats på foto och titel+text. Tack Lisa för inspirationen! Kommer att lifta temat en annan gång också.:)

tisdag 27 april 2010

Skapat för designat




Passar på att blogga alster skapade med material från Designat innan jag ska till jobbet. Fy och blä för alla skriftliga omdömen som vi lärare ska skriva..:( jaja jag är glad iaf. för jag älskar mitt jobb.:)

tisdag 20 april 2010

Mer gammal LO's

Här är två LO's från i höstas skulle jag tro... Inte värst bra kolla här hemma, det gillar jag inte... Har återigen kommit igång och lust att scrappa efter flytten börjar komma..! KUL! Nu är det dags för te och macka! :)

söndag 18 april 2010

gjort tre tackkort

Klart fröknarna på stellas dagis ska få tackkort nu när hon ska sluta där för att börja på en ny förskola. Jag har skapat dem med material från Designats webbshop som har massa roliga nyheter i lager... Ha en trevlig dag!! :)