onsdag 30 juni 2010

Kär i mitt barn!

Nu när man är ledig finns massa tid till att mysa med stumpan. Visst 4-årstrots är inte spännande men det är verkligen en underbara ålder på många andra sätt:) Idag är vädret inte så bra i Gbg så det blir storhandla, städa osv. och imorgon blir det stranden igen...:)

fredag 25 juni 2010

Glad midsommar

Tar och bloggar en sommarlayout från tidigare i år för att fira att det är midsommarafton, kanske lyckas vi äta en glass idag också.:)

torsdag 24 juni 2010

tre små kort

Jag har gjort tre små somriga kort till mina kollegor som de fick med lite chokladtryfflar när jag gick på sommarlov. Korten är skapade med papper från Scenic Route som finns i designats shop.
Nu blir det en sväng bort till köpcentrumet Allum och sedan scrap med kompis.:)

måndag 21 juni 2010

Vintertema

Eftersom mappen med obloggade alster inte krymper eftersom jag är för dålig på att blogg ofta så blir det idag två Lo's med vintertema..:)
Båda har foton från när vi var i fjällen -09. Fikapaus måste man ha när man har stått på skidor för första gången. :) Nu ska jag glömma bort snön och fixa mig om en stund för att ge mig ut i ett soligt Göteborg, kanske blir det en glass i solen idag?

söndag 20 juni 2010

gamla Lo's med sommarkänsla.

Nu vill jag ha badväder så därför passar jag på att blogga två lite äldre obloggade Lo's med sommar/badtema.:)
Min fina vän ovan fick en liten dotter natten till lördag så även om hon troligen inte läser här inne just nu så sägar jag GRATTIS även här.:)

torsdag 17 juni 2010

SOMMARLOV!!

Tjohoo, nu går jag på sommarlov. Just nu så är lärare världens bästa jobb!! :) Imorgon bär det iväg på minisemester med Astrod Lindgrens värld och High Chaparall och sedan hoppas vi på toppen väder nästa vecka så det blir havet..:) Här visar jag nu ett par alster som är skapat med material från designat (vad annars *ler*). Nu ska här städas, vilas och scrappas!! :)

söndag 6 juni 2010

Titta in i designats blogg...

Nu är det en ny tävling i deras blogg, en färgutmaning den här gången.:) Jag har även bloggat en LO idag men den får ni ju se även här..:)

Har haft en underbar helg i vänners och solens tecken.:) Nu håller min goa vän Kristina på och hjälpa mig att organisera mina scrapgrejer.. Tack fina du!!