lördag 29 januari 2011

Lila!

Lila är fint! Här skapat en layout i nästan bara lila till pysselmyrans veckoutmaning som ni hittar här. För att blinga till layouten har har "slaktat" ett gammalt strasshalsband och ett örhänge.:) Nu blir det nog lite mer scrap på lördagskvällen.:)

fredag 28 januari 2011

Ja, vem har roligast...:)

Under ett lisebergsbesök så kom jag fram till att det nog är jag som tycker det är roligast med karuseller och inte Stella...;) Har skapat layouten efter skissen hos CardsofMaria som ni hittar här. Tog fast på färgerna i kortet och skapade på färger som jag inte tycker jag brukar använda tillsammans och jag blev mycket nöjd..:) Nu blir det lite scrap medan dottern tittar på Bolibompa för att sedan kura ihop oss till Let´s dance. Stella hejar på alla tjejer för "de har så vackra klänningar!";)

lördag 22 januari 2011

Gott med tårta...

Ja det är riktigt mumsigt med tårta och ännu godare är det om man har gjort den själv.:) Jag har skapat layouten efter en skiss som scrapohobby har som månadstävling i januari, ni hittar skissen här. Har tolkat skissen med två foton istället för tre och flera ramsor av olika papper istället för vimplar men tycker jag hållt mig bra till skissen iaf.:) En riktigt rolig layout att göra och i en färgkombo som jag inte brukar använda. Nu blir det snart en semla och ett glas rödvin, inte heller en vanlig kombo men det bli nog gott..;)

fredag 21 januari 2011

Min fina sessa..

Ja hon är en riktig lite prinsessa min dotter... *massa kärlek till henne* Materialet till layouten hittar ni hos designat.:) Nu gäller det för mig att få upp tempot här hemma så jag hinner till fredagsfikat på jobbet.:)

lördag 15 januari 2011

Sy på en LO

Jag har skapat en layout till pysselmyrans veckoutmaning v.2. Den gick ut på att sy på en layout. Det är något jag gör ibland men nu var det länge sedan så det var kul att göra igen. Här är en (suddig) när bild på några av stygnen som jag sytt på tre olika ställen på fotot. Layouten handlar om att vi alltid är så nära varandra, båda i känslorna men även fysiskt. Jag får knappt gå på toa utan att hon följer efter mig..;)

fredag 14 januari 2011

Färgglatt!

Fick fina färgglada papper från Designat som passade perfekt för sommarfoton.:)

Nu blir det lite scrap innan fredagsmys.:)

tisdag 11 januari 2011

KÄRLEK!

Önskade jag kunde vara hemma och gosa med stumpan idag istället för att åka iväg till jobbet och förskolan! _____________________________________________________________________________________
January's Prima Product Pick and Palette!

This month brings us a gorgeous array of NEW soon-to-be-released CHA products filled with delightful touches that only Prima can produce! Just take a long look at these beauties:

•special fabric-filled flowers (unlike anything else on the market)
•the heirloom-quality flower centers
•home-spun crochet touches
•delicate laces
•sparkling crystals
•and fluttering butterflies!
This release is sure to top all of our others so be on the look-out for MORE peeks coming soon!

As part of our monthly Prima Product Pick we include a Prima Color Palette for you to play with!
So now you have two chances to win some of these FUN products:

1.Repost the January Prima Product Pick post on your blog/Facebook/other site and link back here for your first chance to win. A winner will be randomly chosen the first week of February.

2.Create a Prima-based project using our new Prima Palette colors shown above and email your project to: sharon@primamarketinginc.com for a second chance to win! Please put "Prima Palette-January" in the subject. Projects must be received by January 30th.
_
______________________________________________________________

Ska nog försöka mig på att göra en layout till Prima med de färgerna, är ju en helt underbar färgkombo plus att Primas saker får mig att dras till scrapbordet.:)

lördag 8 januari 2011

Tjohoo, jag vann.:)

Ja det är så himla kul! Är ju verkligen ingen tävlingsmännsika men när det kommer till scrapbooking så är det helt plötsligt kul att vinna.:) Vann decembers tävling hos scrapgalen med den här layouten: Och den här vann tidigare i höstas hos Scrap-Perra:

Blir så glad!!:)

onsdag 5 januari 2011

Ett litet kort och en layout

Idag ska jag iväg och mysa med en lite bebis, Stellas nya kusin som nu är fyra dagar gammal. Ska bli så mysigt.:) Hon ska få det här kortet med någon lite present till: Sen så passar jag på att blogga en födelsdagslayout när vi ändå är på det temat.:) Är ju så dålig på att blogga så den här skapades i oktober tror jag det var. Ska bli bättre på det i år.:) Har bara typ tio kvar från 2010 som ska in i bloggen så det får bli många inlägg ett tag nu.

Hej så länge!

söndag 2 januari 2011

Lily bee, del 1

Lily bee har gjort en serie som heter Chatching Fall som är i fina dämpade färger. Den passar dock bra till massa andra saker än bara till höstlayouter. Det randiga pappret, Flannel sheets , tog fint upp färgerna i fotona från när vi var på Astrid Lindgrensvärld i somras. Sen har jag använt en matchande die-cut som jag delat i två delar och haft bakom min bruna fotomatta. Till titeln har jag använt små bruna minialphas från Kaiser craft som passar fint till lily bee serien och vita bokstavsstickers från Basic grey. Till dekoration blev det små guldpärlor och en fin gammelrosa blomma från Prima.

Hoppas ni haft en god start på nya året och får en god fortsättning.:)