tisdag 26 april 2011

Dagisfoto


Tycker det kan vara riktit kul att scrap skol/förskolekort. Här är Stellas i höstas, blev inte spec. nöjd med det men det ska ju ändå scrappas.:)

fredag 8 april 2011

SWEs 4-klövertävling

Swe scrapbooking har en superutmanande tävling på gång. Det är fyra delmoment som ska uppfyllas. Var verkligen inte lätt. Ni hittar hela tävlingen här. Det var en skiss, fyra färger; röd, ljusblå, grön och rosa. Det rosa syns lite dåligt på bilden med det är flera av blommorna som är rosa och lite mörkare än på bilden. De blommor som ser nästan vita ut är blå. Var svårt att få rätt färger menmen så är det... Sedan skulle man ha fyra olika fonter. Jag har i titeln, minialphas, handskrivet och på tagen (remember this moments). 4 är i datumet längst ner på layouten (där hade jag enorm tur, eller ja jag valde faktiskt fotona med det i åtanke;)). Layouten handlar om när vi var på Astrid Lindgrensvärld förra sommaren. Var supertuff utmaning men såå rolig! Tack för den inspirationen!! :) Nu blir det snart sängen för imorgon far vi tilll solen och värmen på Gran Canaria.:)

söndag 3 april 2011

*glad*



Ibland när det är tufft att scrappa, inspirationen finns inte riktigt men ändå lyckas man skapa sådant man är nöjd med. Så var det med de här två alstren som jag gjorde i mars. Var med i två olika tävlingar. Den här för scrapptorget, pastellfärger och sy var kriterierna. JAG VANN!:) Så himla kul!

Och jag som inte göra så många kort gjorde det här efter en skiss hos Dalascrap och kom tvåa med det! Mottagare verkade tycka om det också..:) Fantastiskt kul!


Mindre kul är det dock med feber för sjuttioelftegången här hemma idag! Jaja blir nog lite scrap och städa idag då.:)