fredag 20 maj 2011

näää


... här scrappas det inte..:( Testar inte ens att sätta mig där. För det första finns det typ ingen tid, massar på jobbet, möhippa förra helgen osv. men ja det är ju även lusten och inspirationen som saknas. nu har det gått så långt att jag inte ens är road att surfa scrap... ILLA..;) Ska testa att framkalla lite foton i helgen, tänker om ja får nya våriga/somriga foton så blir det bättre. Plus att det snart börjar lugna sig rejält på jobbet och sommarlovslunken kommer igång.:)

Här är en gammal iaf. :)

Nu skapa jag svepa kaffekoppen här hemma och sätta av mot jobbet.

torsdag 5 maj 2011

Youdo

Ja i sjukstugan blev det lite skapat, jag liftade en layout ni hittar här. Med tanke på scrapblock så satt den ganska långt inne men tror allt jag ska försöka skapa något idag också:)


Jag har liftat vit cardstock, rosa, svart titel, blommor i grupp med bling i ena nederkanten av fotot, handskriven journaling.


Nu blir det att laga lite middag och ja sen kanske lite scrap.:)

onsdag 4 maj 2011

Scrapblock och magsjuk


Har inte scrappat på en månad!! Vill men kan inte. Har haft den här blocken snart två-tre månader. Är liksom svårt att skapa något! Så trist. Saknar mitt scrap! jaja det kommer ju ge sig men iaf. har ju massa fina saker jag vill använda.:)


Och nu kom magsjuka för hundradeelfte gången till vår familj. Stella kräktes över bordet på förskolan idag. Här är två "gamla" layouter från när jag fortfarande skapade..;)