måndag 7 september 2009

liftat missGoldie

Lite scrappar blir det här trots att min underbara scrapvän har åkt till malmö igen. Så efter en hel sommar med massa sällskap/skratt/prat vid scrapbordet är det nu lite tomt att sitta där och pyssla, menmen jag vänjer mig nog snart. Här är iaf. en LO som jag gjorde för ett litet tag sedan, det är en lift på den missGoldies LO som ni hittar här: http://missgoldies.blogspot.com/2009/08/tavling.html.
Jag liftade typ allting, mönstrat papper som grund för att klippa runt blommor i det så det överlappar foto och det andra "mindre mönstrade pappret" upplägget i stort, att ha text runt titeln, rub-ons (eller kan det vara stämplar missGoldie har, jaja ser ut som rub-ons iaf. *ler*). Tack missGoldie för inspirationen (som egentligen satt långt inne den kvällen).:) Ni kommer väl ihåg att bloggpartyt är på gång? Ett par inlägg längre ner hittar ni min utmaning, vill gäääärna få in många alster..:)

3 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Åååh, va fin! Underbart blommigt papper, sött foto och jättehärliga dekorationer! Roligt tema på LO:n också! Tusen tack för ditt bidrag!

kristina sa...

åh! vad jag saknar dig med!! men snart kommer jag och då ska vi leka igen!!

jenny/e.j.m sa...

Åh vilken söpt layout.

//Jenny/e.j.m