tisdag 3 februari 2009

Älskar bling!!

Älskar verkligen crystal swirls!! Gör ni det också? såååå snyggt, svårt att låta bli att sätta dit dem..:) Här är två tidigare alster med dem på:

Det här är mitt första riktiga möte med snö..:) den här Lo'n är (om man får vara självgod) så fin i verkligheten men kommer verkligen inte till sin rätt när jag fotade den.
Min pappa och lillebror fastnade på kort ihop i december när vi var på dop, det har inte hänt många gånger senaste åren och att båda två ser någorlunda vettiga ut är verkligen kors i taket..:) inte de färgerna jag brukar scrappa i men jag tror att jag ska börja använda mer gult och orange i förtsättningen. Den här LO'n var väldigt kul att göra.
Nu är det väldigt mycket här hemma, ska till fjällen på lördag och en vecka framåt plus att min praktik börjar imån osv. osv. osv.
Sötaste kommentaren idag;
Jag: "Här har du fått en ny pippitröja."
Stella: Håller upp den framför sig, granskar den och tindrar med ögon och säger: "mamma har du köpt den på rean..." (i en nöjd, lycklig ton som jag har när jag berättar om min rea fynd för andra.)
Ska se om man kanske kan skapa något ikväll, har inte haft inspiration sista vecka, tror inte jag har gjort något på sex dagar (!).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du har fått en fotoutmaning i min blogg. ;) Kram

Anonym sa...

Superfina layouter!! Gillar dina dekorationsval massor!

MissMian sa...

Underbara!!!!! Gillade det oranga!

Anonym sa...

Hej hej!!
Du har en liten sak att hämta inne hos mig!

Emma sa...

Fantastiska layouter!! Och vilka härliga färger :) Förstår att dina alster är ÄN vackrare i verkligheten...även om det är svårt att tro att de kan bli vackrare...