torsdag 21 maj 2009

Hemma igen..:)

Nu har jag kommit hem från en underbar vecka på Samos, har haft det såååå bra. Soligt och varmt, go mat och dricka och underbart sällskap..:) var en väldigt fin ö, visst så hamnade vi väl där det var som mest turistigt men det var ju fortfarande ett litet ställe som kändes relativt "äkta". Har självklar pluggat och jobbat en hel del också men det har flutit på ganska bra, har ju dock en hel del kvar så här i slutspurten innan den ska in på tisdag så nu blir det hård plugg imån, skriva hela dagen.

Idag dock har jag och stella haft en super go dag, myst, handlat, lekt på lekplatsen om gått lite på stan och jag fick en fin blå t-shirt (fick och fick...*ler*) har scrappat lite bland annat mitt senaste dt-alster till designat (http://www.designatblogg.blogspot.com/) som ni ser här under...:)
Den här under är också en dt-lo för designat fast den visades i bloggen förra veckan, men den hans inte bloggas här förra veckan i och med resan, men här kommer den nu iaf.
Så nu är det dags att sova snart, stella tyckte vi skulle gå upp 05.15 idag... lyckades få henne att somna om till 05.45 men sen var det bara att gå upp, är bara liiiite trött nu.:) Go natt!

1 kommentar:

Emma sa...

Så bra att du fått njuta en del i alla fall, trots pluggande å så :)

Välkommen hem!

Undrabara DT-alster, föll speciellt för den övre...den är så läcker (och så har Stella gjort så fin lussekatt)

Kramen!