tisdag 24 mars 2009

DT-LO

Här hemma är datorn fortfarande trasig, *abstinens*. Minns inte heller om alla foton finns på Cd-skivor....... paniken sprider sig. Ja ja den är inlämnad iallafall och det skulle ta någon vecka så håll tummarna för att den går att laga och att allt finns kvar (hmm, stora odds på den, INTE).

Här kommer iaf. en DT-LO för designat (http://www.designatblogg.blogspot.com/), Jag fick i uppdrag att skapa en LO som var rund i formen. För mer info om använt material får ni titta i bloggen. Den handlar om dotterns stora idol, Lotta på Bråkmakargatan.

Har varit extrem mycket i skolan hela den här terminen och fortsätter väl iaf. den här veckan. Har haft två examinationer idag som gick bra, skönt! Gillar när man kan stryka på listan..:) P.g.a att blocken fortfarande hänger med lite grann och brist på tid och kraft så blir det inte mycket scrappat... men men kanske med mer lugn och ro så infinner sig nog inspirationen ordentligt igen..:)

(Och jag Kristina min förra krachade oxå, vet inte vad jag gör med tekninken *ler*, den ny var bara från i september...)

Hej då så länge! :)

1 kommentar:

MissMian sa...

Älskar LOn!!! fotot är ju helt oslagbart! :)