måndag 30 mars 2009

Passa på att fynda!!

Missa inte att designat har VÅRSTÄDNING i butiken, med start imorgon, Tisdag 31/3.

Då gäller:
30% rabatt i hela butiken!!(Gäller ej förbeställningar)
Rabatten gäller fram till och med Fredag 3/4.
Så passa på att fynda!!

http://www.designatblogg.blogspot.com/

Sen vill jag dela med mig av glad nyheter, min dator är lagad och jag kan hämta den!! *weeii* vet inte om något är kvar i den men vad gör det... känner mig helt naken utan den ju fast jag nu har lyckats få tag på en dator att låna och ha här hemma (snacka om i-landsproblem). Sen har jag ett par tidigare LO's att visa upp här som har varit till tävlingar och nu har jag fotot om dem så jag kan visa dem här (då de låg på den förra datorn). Den första kom dock aldrig fram, känns lite trist men så blir det ibland i cyberspace. Har även scrappat lite i helgen, tre LO's fick jag ihop och jag känner mig nöjd med dem. Så nu kommer det nog komma lite uppdateringar här i bloggen framöver...:)

Så nu ska jag beställa några kursböcker och sen kanske scrappa lite..:)

Ha det fint så länge!

torsdag 26 mars 2009

En LO i veckan!

Ja vad är det med mig, sista tiden känns det som att den enda som skapas är ett Dt-alster i veckan. Är ju sugen men jag kommer liksom inte till bordet, känner mig för omotiverad att sätta mig., känns som jag knappt minns varför jag scrappar överhuvudtaget. är väl frustrationen över att jag inte känner tiden eller orken över att sätta mig...

Här kommer iaf. en DT-LO för designat. Gillar den mycket så det känns väldigt skönt iaf.:) En knästrumpa har fått sätta livet till för att kunna göra den här. tycker det blev ett lite häftigt resultat som passade fint till papprena.

Längtar så efter min dator, kommmmmm hemmmm nuuuuu!!!!!:)

tisdag 24 mars 2009

DT-LO

Här hemma är datorn fortfarande trasig, *abstinens*. Minns inte heller om alla foton finns på Cd-skivor....... paniken sprider sig. Ja ja den är inlämnad iallafall och det skulle ta någon vecka så håll tummarna för att den går att laga och att allt finns kvar (hmm, stora odds på den, INTE).

Här kommer iaf. en DT-LO för designat (http://www.designatblogg.blogspot.com/), Jag fick i uppdrag att skapa en LO som var rund i formen. För mer info om använt material får ni titta i bloggen. Den handlar om dotterns stora idol, Lotta på Bråkmakargatan.

Har varit extrem mycket i skolan hela den här terminen och fortsätter väl iaf. den här veckan. Har haft två examinationer idag som gick bra, skönt! Gillar när man kan stryka på listan..:) P.g.a att blocken fortfarande hänger med lite grann och brist på tid och kraft så blir det inte mycket scrappat... men men kanske med mer lugn och ro så infinner sig nog inspirationen ordentligt igen..:)

(Och jag Kristina min förra krachade oxå, vet inte vad jag gör med tekninken *ler*, den ny var bara från i september...)

Hej då så länge! :)

söndag 22 mars 2009

datorproblem

Hejhej alla!

Långt sedan en uppdatering, min dator har krachat och är idagsläget helt svart. Jag kan därför inte blogga eller surfa, hoppas på en lösning snart men så är läget just nu iaf. Har ingen möjlighet att visa några nya alster, dock har det producerats ganska snålt iaf. men det blir en lång uppdatering när det blir möjligt. Om ni går in på designast blogg (http://designat.e-butik.se/) hittar ni en ny skiss och en rund LO av mig. Ha det fint så länge!!

fredag 13 mars 2009

sjuk...

Blä har åkt på en riktigt jobbig förkylning, ingen ork och är jätte snörvlig. *stackars mig* jaja hoppas det går över snart. Här kommer iaf. en LO skapad för designat (http://www.designatblogg.blogspot.com/). Har inte användt någon CS utan bara fina mönstrade papper från my minds eye. Handlar om att det är mycket som är "lite läsikgt" när man är liten..:)
har varit hemma i två dagar men inte orkat scrappa men jag känner mig lite bättre nu på em. kanske blir en LO när stella har somnat ikväll... för något "nyttigt" orkar jag knappast göra.

söndag 8 mars 2009

mässa och pyssel igår..:)

Hade en underbar dag igår!! Sov morgon till typ 10, god frukost och medan jag väntade han jag dammsuga (skönt att ha det gjort för ett par dagar..) sedan var det mässa från kl 13 till 18.:) sedan hem med goa vänen Kristina för att scrappa... min block var som bortblåst, tre LO's på 4 ½ timme, och jag blev nöjd med dem. träffad även mina dt-mammor och en dt-kollega för första gången igår på mässan, mycket trevligt..:) gjorde massa fynd så jag känner mig sååå nöjd med mässan!! har haft sovmorgon till 11 idag och har sedan scrappat lite till.:) om en stund kommer stella från sin pappa och då ska jag kraaaaama på henne. Här kommer iaf. ett par tidigare skapade LO's:
Ha en fin sönda!!

torsdag 5 mars 2009

Till Designat

Har lyckats skapa en LO i veckan och det med underbara saker som jag fick hem från designat. Färgglada papper från basic grey, Marrakech, fick igång mig. Färg och ett gott humör gjorde att blocken lättades för en kväll och jag hade riktigt roligt när jag gjorde den här... så här är lite onödigt vetande om mig om ni är intresserade...:)
I helgen så är det scrap-mässa i Göteborg och min underbar vän Kristina kommer hit och vi ska gå en hel dag där på lördag och sen hem till mig för scrap på em. och kvällen. UNDERBART! ska bli riktigt roligt och jag hoppas på massa nya roliga saker och få till att skapa lite alster. Imorgon så är en ganska tuff dag på praktikplatsen så sen på kvällen ska min kille planera kvällen för mig på egen hand, hmm undra vad som kommer ske..:)