tisdag 14 oktober 2008

kvällens alster...

Dök ner i scrappsakerna efter jag satt här, tänkte jag skulle göra en LO till oktobertävlingen hos papposcrap, supersnygg skiss. gjorde dock om den till ett foto istället för två. i och med att tävlingen går ut imån och jag ska på praktik och inte vet hur mycket tid jag har imån så fick jag fota på kvällen=typ omöjligt, så det blev inte direkt ett fint foto. jättemysiga höstfärger på riktigt så ni får väl föreställa er..:)
titta in i deras blogg om du inte har gjort det, kanske är ledig imån och hinner göra ett bidrag?? http://pappochscrap.blogg.se/ GO NATT!!

4 kommentarer:

kristina sa...

SÅ SNYGG!! det är verkligen jättesnyggt att scrappa med stora kort! vill också!! helt underbar bild på din gata *avundsjuk*.

nu har jag börjat med min praktik. småbarnsavdelning 1-3. kom hem och sov tre timmar =) är helt geggig i huvudet nu...

tack för tippset, har inte hunnit läsa igenom allt än, dock.

och du, det ringde nån från model house eller nåt, vad var det? jag var påväg ut så jag lyssnade inte så mycket. men dom sa att du hade vart där.

KRAM

Ulle sa...

Vilken otroligt härlig och höstig LO! Fotografiet är verklligen kanonfint ...

clarellis sa...

Vilken läcker höst LO!

Lisbet sa...

Hej!

Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.

Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.
Välkommen in till mig och titta;
http://articsisters.blogspot.com/

Ha det bäst